Кава в зернах NERO AROMA CLASSIC Арабіка Робуста 1кг ОРІГІНАЛ Італія

Кава в зернах NERO AROMA CLASSIC Арабіка Робуста 1кг ОРІГІНАЛ Італія

606 грн.
Виробник:
Артикул: 1932051125
Склад Є в наявності
Показано 115 раз

Опис товару

Для кавового бленду NERO AROMA CLASSIC відбираються найкращі зерна цінних сортів Арабіки та Робусти, після чого обробляються митим способом. Італійські майстри ретельно обсмажують їх і в результаті виходить суміш для справжніх шанувальників італійського еспресо! Арабіка надає кавовому напою насичений смак та легку кислинку. Робуста дарує міцність і стійку пінку - "crema", адже без неї традиційний еспресо просто немислимий! NERO AROMA CLASSIC залишає приємний смак і запам'ятовується ароматом свіжоспечених булочок і родзинок.

 

Тип кави: зернова
Склад: 50% Арабіка/50% Робуста
Бренд: Nero Aroma
Країна виробник: Італія
Ступінь обсмажування: середня
Кофеїн: з кофеїном
Походження зерна: Бразилія
Післясмак: свіжоспечених булочок, сухофруктів
Вид упаковки: вакуумна упаковка
Вага упаковки: 1000 г

* Мита обробка (водою) передбачає, до початку сушіння зерен, повне видалення з ягід кави кількох шарів м'якоті і клейковини, після чого смак кави вважається чистішим, в ньому краще проявляються смакові відтінки, характерні тому навколишньому середовищу, в якому вони виросли.

 

 

Важливо знати! Помилковим вважається те, що 100% Арабіка краще, ніж суміш Арабіки з Робустою. Це поширена помилка! Якість кавового зерна необхідно оцінювати за його органолептичними властивостями: зовнішній вигляд, колір, запах, а також яка консистенція, смак, аромат приготованого напою. Варто враховувати ще такі фактори як бленд (кавова суміш з декількох сортів кави), місце збору врожаю (плантація), технологія обсмажування зерен, герметичність упаковки!

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
   Погано           Добре